L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

BENVINGUDA

Benvingudes i benvinguts al nostre blog.

Aquest curs els i les qui formem i heu format part de la comunitat educativa de l'institut Bellvitge celebrem els nostres 40 anys d'història, quaranta anys de presència i servei al barri que ens dóna nom.

Som les persones les qui donem i heu donat ànima al nostre edifici i a la nostra institució. Hem entrat a la maduresa, amb les nostres "arruguetes", sí, però amb tota l'experiència del que hem viscut plegats i amb el mateix esperit i les mateixes ganes de quan vam començar ara ja fa quaranta anys. Perquè, davant del fet educatiu, sentim com a nostres les paraules d'en Serrat: FA VINT ANYS QUE TENIM VINT ANYS, VINTS ANYS I ENCARA TENIM FORÇA, I NO TENIM L'ÀNIMA MORTA I ENS SENTIM BULLIR LA SANG.

El programa d'actes commemoratius ja és en marxa!

El dia 9 de juny antics alumnes i professors ens trobarem al mateix institut per recordar vells temps.

El dia 20 de juny farem l'acte commemoratiu oficial en els espais del nostre bon veí, el Centre Cultural Bellvitge. 

Ens agradaria moltíssim comptar amb la vostra presència. Aquest blog volem que sigui un espai de col·laboració de tots els i les que hem format part d'aquesta família. Esperem que el visiteu i ens feu arribar el vostre testimoni.

1 comentari:

  1. Buenas tardes. Que recuerdos, soy Juan Garrido, de la segunda promocion del Inb 3 Bellvitge. Muchos recuerdos, como no. Hoy precisamente nos hemos visto en una comida que hacemos dos veces al año 4 compis de esta promo que nos hicimos grandes amigos. Santi Moreno, Carlos Castillo, Miquel Ventura y yo mismo. Esperamos ver a mas compis el dia del aniversari para compartir mas recuerdos. Un saludo

    ResponElimina