L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dissabte, 8 d’abril del 2017

Segona ubicació provisional. Canvi de nom

El 21 de gener de 1977 foren inaugurades les noves aules de l' institut prefabricat, a l’altra banda de les vies del tren al carrer Campoamor,  a la cruïlla amb l’avinguda Villanueva, al carrer n. 5.
Es tractava d’un conjunt de 3 barracons llargs per a les diferents aules i un de més petit, que s’emprava per fer dibuix, tots fets de formigó. Aquests no tenien calefacció i a cada un d'ells s'hi encabien 2 grups. L’espai entre els barracons feia de vestíbul, de pati i de camp d’esports que es convertia en un bassal quan plovia. Hi mancaven zones esportives, mobiliari, material de laboratori, espaïs per estudiar. Malgrat la inauguració, quatre dies més tard, els professors i alumnes de l’institut es queixaven en una nota als diaris del retard en l’habilitació dels barracons. A final de mes encara no s’havia produït el trasllat a les noves instal·lacions.


CANVI DE NOM 


El 2 de febrer el claustre de professors demanà a l’alcalde de l’Hospitalet la necessitat de canviar el nom de l’institut pel de “INB Bellvitge” (INSTITUTO NACIONAL DE BACHILLERAT BELLVITGE).

El curs 1977/78 va ser estrenat l'edifici

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada