L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

Galeria fotogràfica1969. Els terrenys de l'institut quan eren camps. Foto de Mauricio Martínez Espada"El Paseo" en plena lluita veïnal "Ni un bloque más" poc abans de la construcció de l'institut (1976).
Arxiu Municipal de l’Hospitalet – AMHL 901 AF 0002764 – Autor: Miguel Segovia AparicioArxiu Municipal de l’Hospitalet – AMHL 901 AF 0002789 – Autor: Miguel Segovia AparicioObres de cimentació de l'Institut. Fotos de Mauricio Martínez Espada (1975)   
Unes fotografies  on s'aprecia bé el fangar en què es convertia l'entorn de l'institut i el pati sense tanques.
Una altra imatge d'aquells primers anys. El pati era un espai que els veïns podien envair fàcilment.

El Mercadillo en la seva antiga ubicació. Veiem l'institut al fons. 
En aquestes imatges veiem obres d'arranjament dels voltants de l'institut. 
Fotos de Mauricio Martínez Espada


"

Primera acta de claustre redactada íntegrament en català. I a mà !!!!! (Juny 1979)Document  emès el novembre de 1983 per la Direcció General de Batxillerat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya  que certifica l'atribució del nom IB Bellvitge al nostre institut. 


Camp  municipal de futbol de Bellvitge a l'actual Plaça de la Cultura. Els professors de gimnàstica de l'institut ( Sergio Manzano, Xavi Ortí i Joan Ma. Guarch ) hi feien  les proves d'atletisme. 
   
Durant alguns anys aquest grafit va ser a la paret frontal de l'institut, a l'aparcament.   


Una imatge més actual i insòlita a les nostres latituds. 
Veiem el nostre centre enmig de la neu. 
Fotografia del nostre pati presa des de la torre del davant. Fou una intervenció en què vam participar alumnat i professorat un 1 de desembre, dia Mundial de la lluita contra la Sida. 
Protesta a l'entrada de l'institut contra les retallades. Un passadís ben buit.Una altra foto de l'entrada. La vegetació a l'esquerra és menys frondosa que a l'actualitat.  
Una fotografia de les tres orles que tenim del curs 1992-93 i següents 

A la paret del pati que dona al passeig, a prop del ""pirulo",  hi va haver durant un temps aquest grafit que va fer un alumne del Batxillerat artístic. Ara ja no queda res de la pintura original. Un cop més, l'entrada ja fa uns anys.

La biblioteca


Al  nostre pati han tingut lloc tota mena de competicions esportives. En aquest cas, trobada interinstituts de voleibol.  


Catifes de flors fetes pels alumnes de Batxillerat artístic per a les festes de primavera de l'Hospitalet ( 2004-2005) 


Minut de silenci  l'entrada de l'institut pels atemptats de París ( 2015)


Projecte de la  Cuina solar ( 2003 ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada