L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

diumenge, 7 de maig del 2017

I esperem més canvis

L'institut ha estat seleccionat a la CRIDA 2017 de La Fundació Bofill per repensar els espais escolars. És per això que hem dut a terme  un treball col·laboratiu que ha implicat tota la comunitat educativa.  Hem anomenat el nostre projecte VASSARI 21.  El nom s’inspira en el Corridoio Vasariano de Florència.
Pretenem millorar les possibilitats dels  passadissos del centre com a mitjans d’exposició i de museïtzació del treball per projectes i de les obres artístiques que fa  l’alumnat.
Podeu seguir  en aquest  enllaç  al BLOG del projecte les diferents fases en què s'ha desplegat. Hi veureu fotos i explicacions detallades de tot el procés.
El projecte té també associat un TWITTER
Moltíssimes gràcies als arquitectes Àngels Amorós i Xabier Arztazcoz per tota la vostra ajuda i als professors i professores, alumnat  i AMPA per implicar-vos-hi  amb tant entusiasme.  
El prototip final és una metàfora del que els i les alumnes viuen en el seu pas per l'institut, des de  1r d’ESO fins a la porta d’entrada a cicles formatius o a la Universitat. Senten que creixen cap amunt, com un arbre, des de les arrels quan són a 1r   fins a la copa, quan són als cursos superiors.
La paleta de colors acordada per als passadissos es basa en ocres a la planta baixa, verds a la primera i celestes a la segona.
L’acompanya la representació d’un arbre que puja paret amunt.   
Esperem que ben aviat nous  canvis i millores al nostre institut siguin una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada