L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dilluns, 29 de maig del 2017

Text de comiat dels alumnes de 2n Batxillerat

Com a complement a l'entrada anterior de la cerimònia de graduació, aquesta entrada és el text de comiat que ens van dedicar  els i les alumnes. Expressen en ell uns sentiments que segur seran compartits per moltes generacions d'alumnes que han passat per aquestes aules. Els agraïm enormement els seus reconeixement i gratitud, que així com en el seu text també recullen, fem extensiu a les famílies que els han fet costat  i han confiat en nosaltres per a fer aquest viatge d'aprenentatge i creixement. 

CARTA AGRAÏMENT COMIAT

Avui és un dia molt especial per tots nosaltres, un dia que recordarem per sempre com “aquell dia en que  vam acabar una etapa que ha durat sis anys, el dia en que vam plorar, riure, recordar, enyorar, emocionar i molts altres sentiments  viscuts.”

Avui acabem l’Institut, anys molt bonics de la nostra vida en els quals hem crescut, hem après i gràcies als qual ara  som els que som. S’acaben els anys,  però no els records tan valuosos acumulats, les persones conegudes tan estimades, l’aprenentatge, els moments, els sentiments...

Acabem un capítol de la nostra vida i comencem un altre tan nerviosos i espantats com quan vam començar l’Institut, però tenim l’esperança que també ens en sortirem,  i el superarem amb tant d’èxit com ho fem en aquest.

Nosaltres, els alumnes, us ho volem agrair perquè sense vosaltres no estaríem ara commemorant aquest dia.

Agraïm a les nostres famílies  per haver-nos donat suport tants anys, per estar al nostre costat quan més ho necessitàvem, per haver-nos educat i ajudat en tot el que hem necessitat.

Agraïm honestament a tot l’equip docent que ens han acompanyat durant aquests sis anys, us agraïm per haver tingut tanta paciència amb nosaltres, per haver-nos ensenyat tant, per haver sigut amics nostres no només professors, per ajudar-nos a créixer i a formar-nos com a persones, per aconsellar-nos, per ser un exemple per nosaltres, per tota la vostra ajuda i estima,  us ho agraïm i us felicitem per fer-ho tan bé.

Agraïm a l’Institut Bellvitge  obrir-nos les portes, acollir-nos i demostrar-nos que aquest Institut és molt més que un centre educatiu, és una gran família de la qual  tots formem part i sempre estimarem.

Ens acomiadem amb un somriure a  la cara i amb satisfacció i alegria al nostre cor per haver arribat a la META.

Ens acomiadem amb tristesa per haver de dir adéu i començar un altre capítol.

Ens acomiadem amb tots els records que perduraran a l’ànima.

Ens acomiadem amb tot el coneixement necessari per ser persones i continuar aquest viatge.

Ens acomiadem,  però mai oblidarem aquests anys.

Per això i per molt més, ens acomiadem amb un GRÀCIES molt gran!


ELS ALUMNES de 2n BATXILLERAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada