L'INSTITUT BELLVITGE ESTÀ D'ANIVERSARI

VISITEU LA PESTANYA BENVINGUDA.

dissabte, 15 d’abril del 2017

Més modificacions a la planta 0

Aquest plànol de fa uns 19 o 20 anys, poc després de l'inici de l'ESO,  realitzat per l'exprofessor de Geografia i Història  Joan Roig, ens permet adonar-nos d'alguns canvis o reubicacions d'espais. Abans de l'era wifi, quan a les aules no teníem projector ni ordinadors, teníem un espai destinat a les projeccions de vídeos. L'anomenàvem Sala de Vídeo.  Hi havia dues grans televisions, estava insonoritzada  i usàvem cintes VHS. Aquesta sala era al costat de la sala de professors, és l'actual aula de guàrdia que,  recentment, s'ha subdividit i hem pogut obtenir dues petites sales per a reunions.

També vam haver de millorar els espais destinats a la junta directiva. En iniciar-se l'ESO es va incorporar el càrrec de coordinador pedagògic i l'espai que fins aleshores era ocupat pel càrrec de secretari va ser cedit. El secretari va ocupar un petit espai cedit per la secretaria.

La zona que en origen era l'habitatge del conserge, que ben aviat va ser ocupada per despatxos també es va remodelar amb l'arribada de l'ESO i el nou Batxillerat. EL'espai que ocupava el Departament d'Anglès va permetre ampliar l'aula que s'utilitzava per a fer l'EATP de Ceràmica ( va passar a ser de Volum i ara s'hi fa  Plàstica ) Els d'Anglès van ocupar l'espai que fins aleshores ocupava Filosofia       ( que van haver d'encabir-se a la segona planta amb els de Socials!!!) El petit espai que no s'havia ocupat fins llavors va esdevenir el despatx de Psicopedagogia. 

Veiem també en aquest plànol que el 1r d'ESO C s'ubicava on ara fan taller els alumnes de PFI i l'aula que ara ocupa 1r d'ESO C era la d'idiomes ( posteriorment aquesta es va desplaçar a la primera planta).


Com es pot veure, la sala d'actes era més gran que actualment perquè posteriorment a la realització del plànol es van "retallar" dos espais a banda i banda de la porta. Quan impartíem BUP i el centre tenia molts més alumnes que ara, la sala d'actes o d'usos múltiples servia per a tot, fins i tot fèiem exàmens multitudinaris. 
S'aprecia també perfectament on és actualment ubicat l'ascensor, en aquest espai buit entre la porta d'entrada i els lavabos al'ala dreta i l'ampliació de la consergeria amb l'espai dels lavabos de l'ala esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada